Интериорни врати portalХубавите и качествени интериорни врати дават завършеност и индивидуалност на всяка стая във Вашият дом. Интериорните врати Portal разполага с голяма гама различни модели и цветове врати.

Благодарение на дългогодишният ни опит и модерна производствена база, можем да изпълним всяко желание на нашите клиенти. Нашите специалисти следят постоянно за  иновации, интересни и нестандартни дизайни при интериорните врати.

Нашите врати могат да бъдат MDF с фурнир в различни цветове, форми на стъклата или фрезовка. Предлагаме и боядисване на вратите във всички цветове по RAL каталог. Всички врати може да се изработят по размери на клиента, като по този начин не се притеснявате за допълнително разширяване или зидане на отвора за вратата.

Доверете се на лидера сред българските производители на интериорни врати, за да стане Вашият дом уютен и нестандартен с красива и допълваща дизайна на помещението интериорна врата.

Може да посетите нашият шоурум за интериорни врати София, за да получите компетентна информация относно различните модели, цветови вариации и комбинации от нашите експерти в продажбата на интериорни врати.

 

Save