блиндирани врати portalНашите входни врати се отличават от останалите вносители и производители на врати с високият си стандарт благодарение на дългогодишният ни опит в производството на входни врати, както и модерната ни и съвременна производствена база.

Доверете се на лидера сред българските производители на блиндирани входни врати, за да стане Вашият дом уютен и нестандартен още от входната врата.

Save

Save

Save

Save

Всеки се стреми към най-доброто за себе си и семейството си. Затова желаем да сме максимално сигурни във Вашето жилище и така се стига до въпроса - Искам надеждна и сигурна входна врата,но къде да я намерим ? 

Врати Portal е производител на входни и интериорни врати произведени в България. Нашите врати са с много високо качество на изпълнение, сигурност и издръжливост.

Открийте разликата с блиндирани входни врати Portal.

Първото и последното впечатление, направено на посетителите на вашия дом е Вашата входна врата, тя показва Вашето творчество и стил.  Добавете още повече красота и качество във Вашия дом с нашата колекция от надеждни и сигурни блиндирани входни врати.

Искате входна врата, която трябва да устоява на атаки от хора, които искат да влязат във Вашето жилище с взлом ? 

Сигурната и надеждна блиндирана входна врата играе важна роля за опазването ни от кражби. Точно поради тази причина получете желаната от Вас сигурност и спокойствие с разнообразните ни модели блиндирани входни врати Portal, произведени в България. Нашите врати са изключително здрави и надеждни благодарение на своите два листа ламарина,пакетно заварени и оребрени със стоманени профили.

Важна роля в сигурността на Вашето жилище играе и заключващия механизъм на вратата, за това нашите блиндирани врати са оборудвани със секретна брава и защита на патрона за по-голяма сигурност и спокойствие, както и италиански патрон с доказано качество и надеждност за максимална защита. За по-голяма сигурност и спокойствие може да се добавят допълнителен заключващ механизъм и заключване само от вътре.

Благодарение на здрава метална каса монтирана към крилото и стената дизайнът на нашите блиндирани врати е насочен към максимални сигурност, устойчивост, здравина и елегантният външен вид.

Различните модели блиндирани врати Portal  зависят от покритието на вратата с различни по качества и вид материали и цветовата гама. Дръжките, шпионката и допълнителните декоративни елементи допринасят за интересният и нестандартен дизайн на входните ни врати. 

При избора на блиндирана входна врата Portal, всеки клиент може сам да конфигурира своята входна врата, като добави допълнителна сигурност и комфорт с друг вид брава или патрон. Благодарение на нашата модерна производствена база, можем да изработим перфектната блиндирана врата, дори и за най-капризния клиент. Покритието на нашите каси и крила, могат да бъдат съобразени с интериорния дизайн на помещението в което, ще се постави вратата. Предлагаме врати от ламиниран, фурнирован или байцван и лакиран MDF, както и боядисване в цялата гама по RAL. Някой от нашите врати могат да се фрезоват по наши мостри или по индивидуален проект на клиента, също така може да се използват два различни дизайна на входната врата от вън и вътре, за допълнителен интериорен ефект.

 

Блиндирани входни врати Portal
Блиндирани входни врати Portal

ВИЖТЕ НАШИТЕ ВХОДНИ ВРАТИ

Save

Save

Save

 • Входните врати Portal са изключително здрави и надеждни благодарение на своите два листа ламарина,пакетно заварени и оребрени със стоманени профили.
 • Пълнежа от минерална вата гарантира висока степен на шумо и топло изолация.
 • Красивият завършек на вратата е от пано от ламинат с висока степен на устойчивост на надраскване.
 • Блиндираните врати Portal разполагат с три броя пасивни шипове за допълнителна сигурност.
 • Стоманените панти с лагери гарантират лесно и плавно отваряне и затваряне на вратата за допълнителен комфорт.
 • Носещата метална каса допринася за максималната сигурност, стабилност и надеждност на блиндираната врата.
 • За безупречният монтаж и краен резултат на вратата важна роля има и декоративната ламинат каса.
 • Гуменото уплътнение на вратата намалява влизането на прах в помещението до минимум.
 • Двустранно регулируемите первази дават възможност за идеален монтаж при всякакви повърхности на стените.
 • Секретна брава и защита на патрона за по-голяма сигурност и спокойствие.
 • Италиански патрон с доказано качество и надеждност.
 • Дръжката и шпионката са модерни и съобразени с цвета и материала на вратата.

 

Save