Алуминиевите врати Portal са подходящи е за поставяне на бани и тоалетни, както и за преграждане на помещения. Изключително здрави, практични и лесни за поддръжка врати.

За по добър естетичен вид на вратата са възможни пълнежи като единично стъкло, стъклопакет, термопанел, огледало, както и богата палитра от цветове по RAL и дървесна декорация. Възможно е и разделяне на алуминиевата вратата по вертикал и хоризонтал.

Нашите алуминиеви врати могат да бъдат на класическа щок каса или да се постави перо на касата, което е добър вариант когато плочките в банята вече са поставени или просто не искате да се спъвате в долният праг на вратата.

Алуминиеви врати се предпочитат от много хора поради ниската си цена,водоустойчивост и здравината на алуминия.

Възможно е поставяне на решетка за обдухване в долната част на алуминиевата врата с цел предпазване от прекалената влага в помещението - често при бани без вентилация.

Освен за санитарни помещения алуминиеви врати се използват и за много други цели.

При поставяне на орнаментно стъкло или MDF панел с декоративна каза и первази боядисани в определен цвят по RAL,  тази врата придобива доста елегантен вид и може да се постави и на стая, офис, склад и други помещения.

Алуминиевите врати дори може да се използват и за входни врати или врати на гаражи.

Едно доста евтино и достъпно решение за Вашият дом или офис.

 

алуминиеви врати
алуминиеви врати

Save

Save