БЛИНДИРАНИ ВРАТИ

Нашите входни врати се отличават от останалите вносители и производители на врати с високият си стандарт благодарение на дългогодишният ни опит в производството на входни врати, както и модерната ни и съвременна производствена база.

Научете повече за блиндирани врати Portal

Save

Save

ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ

Хубавите и качествени интериорни врати дават завършеност и индивидуалност на всяка стая във Вашият дом. Интериорните врати Portal разполага с голяма гама различни модели и цветове врати.

Научете повече за интериорни врати Portal

Save

Save

ОБКОВ ЗА ВРАТИ

Обков за врати

Малките детайли в интериорния дизайн не трябва да се подценяват, а доста хора го правят. Дръжките на вратите са от тези малки детайли, но са доста важни и правят впечатление.

Научете повече за обков Portal

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

АЛУМИНИЕВИ ВРАТИ

Алуминиевите врати Portal са подходящи е за поставяне на бани и тоалетни, както и за преграждане на помещения. Изключително здрави, практични и лесни за поддръжка врати.

Научете повече за алуминиеви врати Portal

ПОЖАРОУСТОЙЧИВИ ВРАТИ

пожароустойчиви врати

Пожарните врати, пожароустойчивите врати, и противопожарните врати предлагани от Врати Portal , сертифицирани съгласно UNI 9723, като са изпитани опитни образци, а същевременно изделията, които се произвеждат серийно, притежават сертификати CSI/CERT затова, че съответстват на изпитаните опитни образци.

Научете повече за пожароустойчиви врати Portal

Save

Save

Save