цветове за интерорните врати

Кой цвят на интериорната врата е най-подходящ за вас?

Цветовете наистина могат да повлияят на настроението ни, така че избирането на правилните нюанси за вашите интериорни врати е много важно. Вашият дом трябва да бъде средата, в която можете да се отпуснете и да бъдете щастливи, а изборът на цвят за вътрешните врати е ключова част от това.

Разбира се, някои хора предпочитат органичната красота на естественото дърво, но ако ви харесва цветните врати за вашето жилище трябва да имате в предвид няколко неща.

Предимството което дават врати Портал е, че практически всички наши бели грундирани врати могат да бъдат професионално прахово боядисани по ваш избор в всеки един цвят по RAL .
Възможността да боядисате вашите вътрешни врати, дава допълнителна нотка на интериорения дизайн във вашият дом.

Но кой цвят да изберете за вашата интериорна врата ?

Ето няколко съвета, които може да ви бъдат полезни:

Открояващ се избор на цветове и палитри за вашата врата

Ако искате да имате акцент в интериора си, боядисана врата в интересен нюанс е чудесен начин да го постигнете. Когато избирате цветовете на вратата си, е важно да вземете предвид какви са цветовете във вашето вътрешно пространство, за да гарантирате, че цветовете ще се съчетаят. Имайте в предвид, че вратите отварят двепомещения, така че избраният от вас цвят ще трябва да е подходящ и за двете.

Тенденциите за 2019 и 2020 в цветовете на интериорните врати са главно бледи и коралови нюанси; зелени и изумруд и следните нюанси на синьото: морски и аква нюанси в по-бледия край на спектъра.

Когато съчетавате цветовете на вратата с интериора, основно правило е, че хладните цветове изглеждат добре заедно, а същото важи и за топлите цветове, но смесването на хладни и топли може да доведе до неприятна гледка.

Популярни цветове, които се съчетават добре

Може би предпочитате да изберете цвят за интериорната вратата, който е по-незабележим: този, който се съчетава с интериора ви, а не се откроява. Ако желаете точно това, сигурно решение за това са нюансите на сивото – цвят, който продължава да е предпочитан от интериорните дизайнери. Други цветове които са популярни са зелени, черни и бели.

Неутрални цветови тонове

Що се отнася до допълването на интериора ви, важат същите правила както по-горе. Топлите цветове вървят с топли; студените със студени. Черното е хубав цвят, така че ще се вписва добре с интериори, които се отличават със цветове в тъмно синьото, бялото и бледите цветове. Избора на бяло за цвят на вратата се съчетава добре с топлите, органични, земни зелени нюанси ще изглеждат страхотно.